Leadoo on suomalainen yritys, joka tarjoaa yrityksille työkaluja verkkosivuston konversioiden kasvattamiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen. Leadoo on konversioteknologian globaali pioneeri jo vuodesta 2018 ja julkaisee vuosittain globaalia konversiotutkimusta. Leadoon tarjoama rakentuu kolmen pilarin ympärille:

Conversion Kit – laaja valikoima verkkosivustolle lisättäviä työkaluja, joiden avulla yritys voi tunnistaa, aktivoida ja konvertoida vierailijoita tehokkaammin. Esimerkiksi käyttäen chatbotteja, sivuston sisällön lomaan lisättäviä InpageBotteja ja visuaalisesti erittäin kauniita VisualBotteja, livechat-toiminnallisuuden sekä erilaisia kartoittavia laskureita.

Conversion Insights – syvällistä analytiikka kävijöiden ostopoluista attribuutiomallinnukseen. Leadoon analytiikkatyökalujen avulla tiedät miksi joku kävijä konvertoitui ja toinen ei – ja miten voit lisätä onnistuneita ostopolkuja jatkossa. Leadoo sisältää myös yritystunnistusanalytiikan, joka kertoo mitkä yritykset vierailevat sivustollanne – ja hälyttää automaattisesti oikeita myyjiä, kun heidän asiakkaansa ovat sivustolla käyneet.

Conversion Experts – konversioasiantuntijamme ovat jo lähes käsite. Jokainen asiakas saa heille dedikoidun konversioasiantuntijatiimin, jonka tehtävänä on auttaa saamaan koko ajan enemmän tehoja irti Leadoosta.

Leadoon asiakkaat saavat keskimäärin +70% enemmän konversioita kuin mitä he saivat aiemmin. Leadoolla on jo lähes 1000 asiakasta.

Näin integraatio toimii:

Leadoon ja Easoftin integroiminen tapahtuu helposti joko molempien työkalujen avoimia rajapintoja ja integrointityökalua (kuten Zapier) hyödyntäen tai sitten Leadoon natiivin integraatiotyökalun avulla.

Leadoo

Leadoo on maailman johtava konversiotyökalu, jonka avulla saat yhä useamman verkkosivuston kävijän konvertoitua liidiksi, asiakkaaksi tai vaikka verkkokaupan ostajaksi. Leadoon asiakkaat saavat keskimäärin +70% enemmän konversioita kuin mitä he saivat aiemmin. Leadoolla on jo lähes 1000 asiakasta.
Integraatio on Yhdensuuntainen

Kumppaniyritys:

Leadoo Marketing Technologies

Y-tunnus: 2922046-1

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenotto alla olevalla lomakkeella, niin sinuun ollaa pian yhteydessä keskustellaksemme lisää haluamastasi Easoftin integraatiosta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Hidden
Tietosuojaseloste*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.