Easoft-integraatio:

Netvisor

Netvisor kasvaa yrityksesi mukana

Netvisor on älykäs taloushallinto- ja palkanlaskentaohjelmisto, joka sopii kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin – aina pienistä start-upeista suuriin konserneihin.

Järjestelmä mahdollistaa 100% sähköisen taloushallinnon, jossa tieto liikkuu automaattisesti eteenpäin. Tämän ansiosta voit luottaa, että yrityksesi kirjanpito ja talousluvut ovat aina ajan tasalla.

Netvisor kestää kasvussa mukana: Voit aloittaa taloushallinnon perustoiminnoilla ja yrityksen kasvaessa voit ottaa käyttöön laajemmat ominaisuudet ja automatisoida tiedonkulun muihin käytössä oleviin ohjelmistoihin.

Netvisorissa on kätevät palvelupaketit, joista autamme sinua valitsemaan sopivimman. Kauttamme saat järjestelmän lisäksi avuksesi myös osaavan kirjanpitäjän – meillä on kumppanina yli 700 tilitoimistoa.

Näin integraatio toimii:

Integraatio saadaan aktivoitua seuraavasti:
1. Netvisorissa tulee ensin luoda rajapintatunnukset yritysvalikon kautta kohdasta Yritysvalikko > Ohjelmistorajapinta > Ohjelmistorajapintatunnukset.
2. Kun rajapintatunnukset on luotu, tulee käyttäjätunniste ja avain asettaa Easoftissa Rajapinta-asetuksiin.
3. Easoftilta saa tiedon mitkä rajapintaresurssit käyttäjän tulee kytkeä päälle.
4. Rajapintaresurssit kytketään päälle rajapintaresurssien käyttöoikeuksien näkymältä yritysvalikon kautta hakemalla valmiista integraatioista “Easoft” ja sitten käyttäjä voi sallia oikeat resurssit.

Integraation tärkeimmät ominaisuudet:

  • Myyntilasku

    Easoftissa luodusta tilauksesta muodostuu myyntilasku siinä vaiheessa, kun kohde halutaan laskuttaa. Asiakkaan ei tarvitse syöttää tilauksen tietoja missään vaiheessa kahteen kertaan, vaan laskurivien tieto syntyy jo tarjous-/tilausvaiheessa. Laskurivit ja laskun asiakastiedot sekä laskun liitteet siirtyvät napin painalluksella Easoftista Netvisoriin ja lasku lähtee Netvisorista asiakkaalle automaattisesti.

  • Ostolasku

    Voit käsitellä ostolaskut Easoftin puolella. Kohdistaa tilaukselle, läpilaskuttaa, kierrättää ja hyväksyä. Ostolasku voidaan kohdistaa Easoftissa myös Netvisorin laskentakohteille, sekä tarvittaessa tiliöidä ja jopa hyväksyä tositteen tiliöiinti Easoftissa. Laskujen maksu tapahtuu Netvisorissa.

  • Palkka-aineisto

    Netvisoriin saadaa rajapinnan kautta Easoftissa luotu palkka-aineisto. Aineistolle tyypillisesti kerätään työtunnit ja poissaolot. Aineisto voidaan jaotella projekti- ja kustannuspaikkakohtaisesti.

Netvisor

Netvisor on älykäs taloushallinto-ohjelma, jota käyttää jo yli 30 000 suomalaista yritystä. Netvisor sopii yrityksille aina yksinyrittäjästä suuryrityksiin.
Maat: Suomi
Integraatio on Yhdensuuntainen

Kumppaniyritys:

Visma Solutions Oy

Y-tunnus: 1967543-8

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenotto alla olevalla lomakkeella, niin sinuun ollaa pian yhteydessä keskustellaksemme lisää haluamastasi Easoftin integraatiosta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Hidden
Tietosuojaseloste*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.