Easoft-integraatio:

Procountor

Ohjelmiston kuvaus

Procountor Taloushallinto on monipuolinen, reaaliaikainen työkalu, jolla hoidat talousasiat helposti, myös yhteistuumin tilitoimistosi kanssa.

Ominaisuudet

Kirjanpito

Procountorissa kaikkien tositteiden taustalla on kirjanpito. Kirjanpidon kirjauksia voidaan tehdä automaattisesti oletusten perusteella.
Voit tehdä kirjanpidon joko itse tai antaa kirjanpitäjäsi hoitaa homman.

Laskutus

Laadi laskuja yksitellen tai isompana massana. Lähetä laskuja omalla logollasi verkkolaskuina, suoraan sähköpostilla tai ajastetusti.

Palkanlaskenta

Procountor-ohjelmisto sisältää helppokäyttöisen palkanlaskentaohjelman. Sen avulla hoituvat palkkojen laskeminen, maksaminen ja näihin liittyvät viranomaisilmoitukset täysin sähköisesti.

Mobiilikäyttö

Procountor Minillä teet reissun päällä matkalaskuja, kuvaat kuitteja ja hyväksyt ostolaskuja.

Tekoäly

Maksuttoman Procountor Juniorin avulla kirjanpito muuttuu yhä reaaliaikaisemmaksi. Kone oppii ihmistä nopeammin ja prosessoi isoja tietomassojakin tehokkaasti, jolloin talousdata on käytettävissä yritysjohdon päätöksenteon tueksi aiempaa reaaliaikaisemmassa muodossa.

Käyttöönotto

Procountor tulee heti käyttöön, kun teet sopimuksen kanssamme ja teet yhden ilmoituksen pankkiisi pankkiyhteyksien avaamiseksi palveluun. Pankkiyhteydet avautuvat, kun pankki on käsitellyt valtuutuslomakkeen.

Käyttöönotto ei vaadi asennusta eikä laitehankintoja ja ohjelma toimii selainpohjaisesti netissä. Useimmissa tapauksissa yritys tekee tai on jo tehnyt erillisen sopimuksen tilitoimiston kanssa taloushallinnon palvelujen tuottamisesta. Procountoria voi kuitenkin käyttää ilman tilitoimistoakin.

Hinnoittelu

Hinnoittelu koostuu aloitusmaksusta ja sen jälkeen kuukausimaksusta pakettikoon mukaan. Kuukausimaksuun vaikuttaa tuleeko paketin ylittäviä tositteita tai palkansaajia sekä paljonko käytetään lähetys- ja vastaanottokanavia.

Voit tarkastaa räätälöidyn hinnoittelun yrityksellesi Procountor verkkokaupan avulla.

Asiakastarina

”Yrittäjän arkea helpottaa, kun ei ole sidottu mihinkään työpisteeseen, vaan Procountoriin pääsee kiinni läppärillä mistä tahansa. Voin tsekata ostolaskut ja tehdä tarvittaessa laskutuksia ja tarjouksia mistä vaan.”
Jouni Rilla
TOIMITUSJOHTAJA, EPA-LATTIAT

Näin integraatio toimii:

Miten Procountor-API otetaan käyttöön?

Käyttöönotossa tulisi tehdä seuraavat toimenpiteet:

1. Salli API-rajapinnan käyttö Procountor-ympäristössä. Hallinta > Yrityksen tiedot > Käyttöasetukset ”Salli laskutettavien rajapintoja käyttö” -täppä laitetaan päälle.
2. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä), johon integraatio liitetään. Hallinta > Käyttäjät ja käyttöoikeudet > Lisää käyttäjä.
3. Ota integraatio käyttöön Easoftissa. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella. Jos autentikointimenetelmä vaatii API-avainta, muodostetaan se Procountorissa tai rajapinnan kautta Login -sivulta edellisessä vaiheessa perustettua käyttäjätunnusta ja salasanaa käyttäen.

Integraation tärkeimmät ominaisuudet:

  • Ostolaskut

    Osto-, kulu-, ja matkalaskut haetaan Easoftiin, jossa ne voidaan kohdistaa Easoftin tilauksiin ja tarvittaessa läpilaskuttaa riveittäin asiakkaalta. Laskuille voidaan asettaa laskentakohteet kohdistusten perusteella tai manuaalisesti. Laskut voidaan hyväksyä Easoftissa, jolloin ne siirtyvät hyväksytyksi ja maksuun Procountorissa.

  • Myyntilaskut

    Easoftissa laskettu tarjous siirretään tilaukseksi, josta muodostetaan lasku siinä vaiheessa, kun kohde on mahdollista laskuttaa. Asiakkaan ei tarvitse syöttää tilauksen tietoja missään vaiheessa kahteen kertaan, vaan laskurivien tieto syntyy jo tarjous-/tilausvaiheessa. Laskurivit ja laskun asiakastiedot sekä laskun liitteet siirtyvät napin painalluksella Easoftista Procountoriin ja lasku lähtee Procountorista asiakkaalle automaattisesti.

  • Palkka

    Easoftiin tehdyt työaikakirjaukset saadaan siirrettyä Procountoriin palkanlaskentaa ja kirjanpitoa varten valmiilla CSV-siirtotiedostolla.

Kuvat integraatiosta:

  • Full-Screen-Smartphone-and-laptop-Mockup-design

Procountor

Procountor on kattava ja realiaikainen taloushallinto-ohjelmisto, joka on helppo yhdistää muihin ohjelmistoihinMaksuttoman Procountor Juniorin avulla kirjanpito muuttuu yhä reaaliaikaisemmaksi. Kone oppii ihmistä nopeammin ja prosessoi isoja tietomassojakin tehokkaasti, jolloin talousdata on käytettävissä yritysjohdon päätöksenteon tueksi aiempaa reaaliaikaisemmassa muodossa.
Maat: Suomi
Integraatio on Yhdensuuntainen

Kumppaniyritys:

Accountor Finago

Y-tunnus: 0836922-4

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenotto alla olevalla lomakkeella, niin sinuun ollaa pian yhteydessä keskustellaksemme lisää haluamastasi Easoftin integraatiosta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Hidden
Tietosuojaseloste*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.