Easoft-integraatio:

Talenom

Kirjanpito

Yli viidenkymmenen vuoden kokemus takaa sen, että voimme ylpeinä tarjota kirjanpitopalvelut, joilla asiakkaidemme talous- ja palkkahallinto hoidetaan laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Palvelumme kattavat niin pienet kuin suuret yritykset yhtiömuodosta riippumatta. Palvelut yksilöidään jokaisen yrityksen tarpeet huomioiden ja ne skaalautuvat toiminnan muutosten mukaan.

Oma nimetty asiantuntijasi laatii kuukausittain välitilinpäätöstasoisen raportoinnin, joka valmistuu ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Säännöliset kohtaamiset ja tavoitettavuus ovat palvelumme keskiössä.

Myyntilaskutus

Talenomin Myyntilaskutuksen asiakkaana saat helppokäyttöisen laskutusohjelman, jonka avulla pystyt seuraamaan reaaliajassa saataviesi tilannetta. Voit luoda laskut itse, tai erillisellä sopimuksella antaa sen meidän tehtäväksemme. Easoftista laskut luodaan automaattisesti Talenomiin. Lisäksi seuraamme laskujen perillemenoa ja rahojen kotiutumista. Huolehdimme myös maksumuistutusten lähetyksestä ja perintään siirrosta. Myynnit siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon ja saat säännöllisesti ajantasaiset raportit.

Palkanlaskenta

Osaava kumppani ja luotettava palkanlaskentapalvelu säästää aikaa ja tehostaa palkanlaskentaprosessia. Tarjoamme kaikille toimialoille kattavat palkanlaskentapalvelut organisaation koosta riippumatta. Vapauta henkilöstösi aika yrityksesi ydinliiketoiminnalle ja varmista palkanlaskennan jatkuvuus tilanteessa kuin tilanteessa.

Talenom Online

Talenom Online on taloushallinnon ohjelmisto, jolla hoidat kaikki päivittäiset rutiinit helposti ja nopeasti. Käytä mobiiliappia tai sovellusta tietokoneella ja minimoi paperitöihin käytetty aika.

HR-ratkaisut

Henkilöstö on yrityksen suurin voimavara, joten henkilöstöjohtamisen laatuun kannattaa panostaa. HR-palvelumme asiantuntijat auttavat sinua vapauttamaan aikaa yrityksesi ydinliiketoimintaan. HR-järjestelmäratkaisumme puolestaan soveltuu eri toimialoille ja mukautuu asiakkaan tarpeisiin. HR-järjestelmässä hallitset työsuhteen koko elinkaaren.

 

Näin integraatio toimii:

Miten Talenomin ja Easoftin väliset integraatiot otetaan käyttöön?

Mikäli sinulla on Talenom jo käytössä, ota yhteyttä Easoftin tukeen. Easoft huolehtii yhdessä Talenomin kanssa rajapintojen aukaisun ja tarvittavat koulutukset sinulle.

Integraation tärkeimmät ominaisuudet:

 • Myyntilaskut

  Easoftissa laskettu tarjous siirretään tilaukseksi, josta muodostetaan lasku siinä vaiheessa, kun kohde on mahdollista laskuttaa. Asiakkaan ei tarvitse syöttää tilauksen tietoja missään vaiheessa kahteen kertaan, vaan laskurivien tieto syntyy jo tarjous-/tilausvaiheessa. Laskurivit ja laskun asiakastiedot sekä laskun liitteet siirtyvät napin painalluksella Easoftista Talenomiin ja lasku lähtee Talenomista asiakkaalle automaattisesti.

 • Ostolaskut

  Ostolaskut haetaan Talenomista Easoftiin, jossa ne voidaan kohdistaa Easoftin tilauksiin ja tarvittaessa läpilaskuttaa riveittäin asiakkaalta. Laskuille voidaan asettaa projekti ja projektilaji sekä kustannuspaikka ja kustannuslaji kohdistusten perusteella tai manuaalisesti. Laskut voidaan hyväksyä Easoftissa, jolloin ne siirtyvät hyväksytyksi ja maksuun Talenomissa. Tämä edellyttää, että Talenomissa on automaattimaksatus päällä.

 • Palkat

  Talenomiin saadaa rajapinnan kautta Easoftissa luotu palkka-aineisto. Aineistolle tyypillisesti kerätään työntekijöiden työtunnit, kulukorvaukset ja poissaolot. Aineisto voidaan jaotella projekti- ja kustannuspaikkakohtaisesti.

 • Projektit

  Projektirajapinnan kautta Talenomiin muodostuu projekti Easoftista aina kun uusi tilaus luodaan.

Talenom

Talenom tarjoaa tarkkaa, luotettavaa ja oikea-aikaista taloustietoa yritysten tarpeisiin. Kun päätökset perustuvat oikeaan ja oleelliseen tietoon, yritykselläsi on kaikki mahdollisuudet menestyä.
Maat: Suomi
Integraatio on Kahdensuuntainen

Kumppaniyritys:

Talenom Oyj

Y-tunnus: 2551454-2

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenotto alla olevalla lomakkeella, niin sinuun ollaa pian yhteydessä keskustellaksemme lisää haluamastasi Easoftin integraatiosta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Hidden
Tietosuojaseloste*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.