Asiakaskokemus: Kuopiolainen peltisepänliike Kalteva Oy

11.10.2018 | Blogi, Kokemuksia

Etusivu / Blogi / Asiakaskokemus: Kuopiolainen peltisepänliike Kalteva Oy

Peltisepäntöitä ja muita kattohuoltoja tekevä Kuopiolainen Kalteva Oy palvelee niin taloyhtiöitä, yrityksiä kuin kotitalouksiakin. Kalteva on käyttänyt Easoftia nyt noin kaksi vuotta. Easoft on palvellut yritystä niin mainiosti, että sitä on ilo suositella muillekin. Toimitusjohtaja ja peltiseppämestari Iivo Kaipainen kertoo ajatuksiaan Easoftista.

Sopiva järjestelmä myös pienemmälle yritykselle

”Tarve jonkinlaiselle työkalulle toiminnan hallitsemiseen on ollut yrityksen alusta asti, mutta kunnolla havahduimme asiaan pari vuotta sitten. Easoft tuntui sopivan kaltaisellemme yritykselle parhaiten. Yksinkertaisesti sanoen otimme Easoftin käyttöön, koska halusimme vähentää hallinto- ja paperitöihin käytettävää aikaa. Tuntui myös, että tiedonvälitykseen työmaista sai käyttää paljon aikaa, eikä tieto muutenkaan kulkenut reaaliaikaisesti.”

Yritysjohdolle ajan säästöä ja hallittavuutta, asentajille selkeyttä työtuntien kirjaamiseen

”Näin toimitusjohtajan näkökulmasta suurin hyöty on ollut, että työmaiden hallinta on helpottunut huomattavasti. Toimitusketju siitä hetkestä, kun me olemme jonkun homman sopineet aina siihen pisteeseen, että työmaa laskutetaan hoituu nyt muutamilla klikkauksilla. Eli ajansäästö ja työmaiden hallittavuus on minulle ollut tärkeintä. Yksittäisen asentajan kannalta on tärkeää, että työtuntien kirjaaminen on helppoa.”

Näin toimitusjohtajan näkökulmasta suurin hyöty on ollut, että työmaiden hallinta on helpottunut huomattavasti.

– Iivo Kaipainen

Tarjouslaskenta helpottunut huomattavasti

”Tarjouslaskennan osalta Easoft jopa ylitti odotuksemme. Tarjouslaskenta on nyt äärimmäisen yksinkertaista. Voimme antaa tarjouksen asiakkaalle heti kun olemme kohteen nähneet ja ohjelma laskee heti oikean hinnan. Kyllähän se asiakkaan silmissäkin näyttää sujuvalta ja ammattimaiselta.

Asiakkailta on tullut myös kiitosta siitä, että jos joskus vaikkapa vuoden päästä kotitalousasiakas on hukannut esimerkiksi ktv-todistuksensa, niin löydämme sen aina nopeasti tilauksen dokumenteista ja voimme antaa tällä tavoin hyvää palvelua asiakkaillemme.

Kyllä Easoft on tehnyt toiminnastamme systemaattisempaa ja hommat on kokonaisuudessaan paremmin hallinnassa. Ja ihan jos miettii yrityksemme kasvamisen kannalta, niin kyllähän tällainen helppokäyttöinen ohjelma on aivan keskeisessä osassa mahdollistamassa kasvua.”

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

OPAS TOIMINNANOHJAUS­JÄRJESTELMÄN VALINTAAN

Lataa maksuton opas!

Kirjoitimme oppaan siitä, mitä tulee ottaa huomioon toiminnanohjausjärjestelmää valittaessa asennusliiketoimintaan. Laitoimme oppaan jakoon maksutta, lataa siis omasi ja vältä yleisimmät virheet toiminnanohjausjärjestelmän valinnassa!