Yksilöllinen tarjouslaskenta rakennusalalle helposti Easoftin ohjelmalla

08.11.2023 | Blogi

Rakennusalan tarjouslaskenta

Etusivu / Blogi / Yksilöllinen tarjouslaskenta rakennusalalle helposti Easoftin ohjelmalla

Asiakaskohtaisen Tarjouslaskennan Merkitys

Yritysten menestyksen ytimessä on kyky räätälöidä tarjouksia asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Yksilöllinen tarjouslaskenta on prosessi, joka mahdollistaa tarkan ja kohdennetun hinnoittelun, varmistaen että jokainen tarjous vastaa asiakkaan odotuksia ja projektin vaatimuksia. Tämä ei ainoastaan paranna asiakastyytyväisyyttä, vaan myös tehostaa yrityksen myyntiprosessia.

Miten Luodaan Räätälöity Tarjous Easoftilla?

Kiinnostaisiko maksuton etädemo?

Etädemossa esittelemme teille Easoftin toiminnallisuudet ja käymme läpi miten Easoft voisi tehostaa liiketoimintaanne.

Asiakastiedon Hallinta

Räätälöidyn tarjouksen luominen alkaa asiakastiedon syöttämisellä. Olipa kyseessä uusi tai vanha asiakas, järjestelmä mahdollistaa nopean pääsyn asiakastietoihin ja uusien tietojen lisäämisen.

Tuoterakenteen Hyödyntäminen

Valitsemalla tuoterakenteesta esimerkiksi kattoremontin, järjestelmä luo automaattisesti tarjousrivit, jotka sisältävät kaikki tarvittavat tiedot, kuten materiaalit ja asennuksen yksityiskohdat.

Yksityiskohtainen Hinnoittelu

Jokaiselle tarjousriville syötetään tarkat tiedot, kuten pinta-alat, materiaalien valinnat ja asennuksen vaatimukset. Järjestelmä käyttää näitä tietoja laskemaan kokonaishinnan, joka sisältää myynti- ja ostohinnan sekä tarvittavat materiaalit.

Yksilöllisen Tarjouslaskennan Edut

Yksilöllinen tarjouslaskenta tarjoaa yrityksille mahdollisuuden luoda täysin räätälöityjä tarjouksia, jotka vastaavat kunkin asiakkaan erityistarpeita. Tämä prosessi ei ainoastaan nopeuta tarjouksen laatimista, vaan myös parantaa tarkkuutta ja vähentää virheiden mahdollisuutta.

Tarkempi Kuvaus Videolla

Haluatko nähdä, miten yksilöllinen tarjouslaskenta toimii käytännössä? Tutustu tarkempaan kuvausmenetelmään YouTube-videollamme, jossa käymme läpi koko prosessin vaihe vaiheelta.

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

OPAS TOIMINNANOHJAUS­JÄRJESTELMÄN VALINTAAN

Lataa maksuton opas!

Kirjoitimme oppaan siitä, mitä tulee ottaa huomioon toiminnanohjausjärjestelmää valittaessa asennusliiketoimintaan. Laitoimme oppaan jakoon maksutta, lataa siis omasi ja vältä yleisimmät virheet toiminnanohjausjärjestelmän valinnassa!

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

Miksi vertailussa ollaan päädytty Easoftiin?

Vertailtuamme eri vaihtoehtoja, päädyimme Easoftiin koska...

Lue 5 tärkeintä syytä, miksi asiakasyrityksemme
ovat päätyneet Easofttoiminnanohjausjärjestelmään